Много от нас искат да си откраднат малко време или да си позволят отдавна чаканата, но заслужена ваканция. Доста често, това ни коства повече пари. Ние сме приготвили някои хитри съвети, които могат да Ви бъдат от полза, а именно:

1.Резервация в началото на годината.

Януари месец е тежък не само за обикновеният човек, но и бизнеса, тъй като всеки от нас се е поохарчил по празниците, повечето хора предпочитат да влагат парите си, само в необходими неща. Именно тогава най-много бизнеса страда от липса на клиенти. Това, което Ви съветваме е да погледнете промоциите в този период от време, винаги ще има нещо, което да си заслужава.

2.Отседнете далеч от центъра.

Тук плюсовете са два. Първият, че не сте в шумната част на града, а вторият е цената. Повечето градове имат перфектна инфраструктура свързваща крайните квартали с центъра.

3.Изберете хотел с опция за безплатно отказване на резервацията.

Много често ни се налага да откажем плануваното ни пътуване, поради различни причини. Понякога и излизат и по-евтини промоции за същият хотел, е не е много честно, но пък може да се откажете старата резервация и да направите нова на по-ниска цена.

4.Oставяйте своят имейл

Много често в контактните форми може да оставим, не само личният си телефон, но и имейл. Повечето хотели разчитат на рекламата и това е първото място, на което биха изпратили своите нови и актуални предложения.

5.Планирайте Вашето пътуване не винаги в уикендите.

Причината е подобна на изброената в №1. Повечето хора предпочитат пътуване през уикенда и хотелите разчитат на това, е Вие може да си изберете някой друг ден и със сигурност ще избегнете не само неприятният трафик и препълнените хотели, но и по-изгодна оферта.

 

6.Проверявайте отзивите за избраният от Вас хотел периодично

Живеем във век на напреднали технологии, има различни блогове, сайтове и приложения, чрез които да проверите за отрицателни коментари. Ако един отрицателен коментар се повтаря доста често, може сами да достигнете до извода, че това, за което пишат и другите може спокойно да се случи и на Вас.

 

Надяваме се да сме Ви полезни с тези малки хитрини!

Остави своето мнение

CityGo